Club Karakter nieuwe hoofsponsor TC Bakkum senioren

Castricum – Tennisvereniging TC Bakkum en sportclub Club Karakter zijn een samenwerking aangegaan in de vorm van een hoofd sponsorschap gericht op de senioren selectie van TC Bakkum. De selectie van TC Bakkum krijgt nieuwe pakken waarop het logo van Club karakter zal staan.

De uiterst blije voorzitter van TC Bakkum Marko Ducro reageert: “We zijn enorm trots dat een jong en dynamisch bedrijf als Club Karakter zich voor de komende 3 jaar aan onze tennisvereniging wil verbinden. Met de komst van Club Karakter als nieuwe hoofdsponsor is het mogelijk om de seniorenselectie een nieuwe boost te geven. Daarnaast denk ik dat de normen en waarden van Club Karakter heel goed bij onze tennisvereniging passen. Ik zie de toekomst dan ook rooskleurig tegemoet.”

Sinds mei 2017 is Nick Berkhout de trotse eigenaar van de fitness club boven de Bloemen. Club Karakter de plek waar je samen en met gelijkgestemden sporters werkt aan een gezondere leefstijl. Naast de Fitness ruimte zijn er ook groepslessen, personal trainingen, yoga en verschillende vormen van vechtsport te volgen. De persoonlijke benadering en het brede aanbod van diverse activiteiten zorgt ervoor relaxte en tevens familiare sfeer ontstaat. Dit komt heel goed overeen met hoe TC Bakkum de sportbeleving uitdraagt.

“Naast een stuk naamsbekendheid die ik wil generen,  wil ik mij graag verbinden aan een lokale sportvereniging die dezelfde normen en waarden als mijn eigen bedrijf nastreeft. Ook ik heb enorm veel zin in de komende drie jaar.” aldus Nick Berkhout.

Vlnr: Roger Welsch (Commissie Competitie Tennis TC Bakkum en bestuurslid), Marco Dukro (Voorzitter TC Bakkum), Nick Berhout (Eigenaar Club Karakter), Julian Nooij (Sponsorcommissie TC Bakkum) en Ronald Meijer (Parkbeheer TC bakkum en bestuurslid).

Vlnr: Ronald Meijer (Parkbeheer TC bakkum en bestuurslid), Julian Nooij (Sponsorcommissie TC Bakkum),  Nick Berhout (Eigenaar Club Karakter), Roger Welsch (Commissie Competitie Tennis TC Bakkum en bestuurslid) en Marco Dukro (Voorzitter TC Bakkum).

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *