Personal Body Challenge Programma’s

In april gaan we starten met de Personal Body Challenge Programma’s. Dit zijn drie programma’s met een verschillende insteek, maar allemaal met het doel om topfit aan de zomer te beginnen!
1. Fighting Fit
Met het Fighting Fit programma volg je min. 1 keer per week Kickboks- en bokstraining gevolgd in een vaste samenstelling van 10 – 20 deelnemers. Daarnaast traint je min. twee keer per week met een persoonlijk trainingsprogramma en wordt je individueel gecoacht op voeding door een diëtiste.
2. Personal Building Muscle
Het Personal Building Muscle programma is voor mannen en vrouwen die meer spiermassa willen opbouwen. Men traint min. drie keer per week onder begeleiding met een persoonlijktrainingsprogramma en je wordt individueel gecoacht op voeding door de
diëtiste.
3. Personal Fat Burning ‘Ready for Summer’
Dit programma is voor mannen en vrouwen die een fit en atletisch lijf willen door middel van vetverbranding. Je gaat 1 keer per week gezamenlijk trainen in een vaste samenstelling van 10 – 20 deelnemers.
Daarnaast traint je min. twee keer per week met een persoonlijk
trainingsprogramma en wordt je individueel gecoacht op voeding door de diëtiste.
Wil je meer informatie of meedoen met een van de programma’s? Vul hieronder je gegevens in, dan nemen wij contact met je op.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *